Dorien heeft geholpen om onze zichtbaarheid te vergroten en te verbeteren.

Met een strategisch content plan i.c.m. e-mail merkering halen wij overduidelijk meer warme leads binnen wat leidt tot een stijging van onze klanten.

Martijn / Founder Wolbex

Dorien heeft een scherpe blik!
Haar enthousiasme is erg ‘catchy’. Voor Beauté et vogue box heeft Dorien de website gerealiseerd en neemt zijn een aantal marketing activiteiten op zich met zichtbaar resultaat.

Haar werkwijze is erg prettig, duidelijk en straightr forward: Je weet precies wat je aan haar hebt!

Maryam Aftab / Founder Beauté et vogue box

Ik werk inmiddels al ruim 3 jaar met Dorien van de Lifestylefabriek samen en ben zeer tevreden.

Wij zijn in 3 jaar ontzettend gegroeid en Dorien stond altijd voor ons klaar om mee te denken en mee te werken aan onze wisselende behoeften.
Ze is flexibel, pro-actief en kritisch. Precies datgene wat wij nodig hebben om onze organisatie steeds zichtbaarder te maken.

Naima Amda / Founder Punch! Womens Health Club

Mat haar eindeloze energie, creativiteit en salesgerichte aanpak wist Dorien al snel de vinger op de zere plek te leggen.

Binnen no-time was ons merk geïntroduceerd binnen onze doelgroep en hebben wij vandaag de dag meer exposure, veel meer traffic, prachtige content en een geslaagde e-mail marketing strategie!

Beau / Elite Beauty

Dorien heb ik leren kennen als een gedreven onderneemster met kennis van zaken. Onlangs verzorgde zij een LinkeIn training voor onze accountmanagers. De aanbevelingen die zij heeft gedaan werden gretig geaccepteerd en direct in de praktijk gebracht.

Meer informatie nodig over de wereld van Social Media?
Zeker een optie om Dorien uit te nodigen voor een masterclass! Dankjewel Dorien.

Aziz El – Morabit / Sharp Docuplan

Dorien ziet binnen no time waar jouw pijnpunten en kansen liggen!
Na een dag marketing bootcamp ging ik naar huis met een concreet, strategisch plan, welke in de praktijk onwijs goed aanslaat!

Haar enthousiasme, eindeloze kennis en creativiteit zorgen ervoor dan jij als ondernemer heel anders naar jouw marketing gaat kijken!

Ilhame Darkaoui / Founder SHE Business Consulting

… / …

… / …

… / …

… / …

… / …

… / …

… / …

… / …

… / …
Upload Image...

… / …