E- mail marketing

[section label=”Banner”]

[row]

[col span__sm=”12″]

[ux_banner label=”Header” height=”200px” border=”0px 0px 1pxX 0px”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

EMAIL MARKETING

[/text_box]

[/ux_banner]

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”Intro” padding=”0px”]

[row]

[col span__sm=”12″]

“Gericht jouw doelgroep voorzien van de juiste informatie? E-mail marketing is één van de meest succesvolste marketingtools!”

[gap]

[divider align=”center” width=”10000px” color=”rgb(7, 6, 6)”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”Blok 1″ padding=”0px”]

[row style=”collapse” v_align=”equal” h_align=”center” padding=”5px 5px 5px 5px”]

[col span=”6″ span__sm=”12″ divider=”0″]

[ux_image id=”467″]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ divider=”0″ padding=”0px 0px 0px 0px” max_width=”520px”]

[ux_image id=”270″]

[/col]

[/row]
[gap]

[row h_align=”center”]

[col span__sm=”12″ align=”center”]

[button text=”IK ONTVANG GRAAG VANDAAG NOG MEER INFORMATIE!” style=”shade” size=”larger” radius=”10″ depth=”4″ depth_hover=”5″ link=”https://contentrebel.nl/contact/”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”Blok 2″ bg_color=”rgb(0,0,0)” dark=”true”]

[row h_align=”center”]

[col span=”8″ span__sm=”12″ span__md=”10″ align=”center”]

Wat zijn de voordelen van e-mailmarketing?

E-mail marketing is de afgelopen jaar behoorlijk populair geworden. Communicatie per e-mail is effectief en heeft veel voordelen ten opzichte van offline communicatie. De kosten liggen vele malen lager en de respons van e-mail is nauwkeurig meetbaar. 

  • Het is goedkoop. De inzet van e-mail marketing vraagt een relatief kleine investering. Je hebt geen verzendkosten, verwerking of productiekosten. Hierdoor biedt e-mailmarketing de kans meer marketingcampagnes op te zetten voor hetzelfde budget.
  • Het is een direct kanaal. E-mail campagnes zijn vaak vrij gemakkelijk op te stellen en te versturen. De responstijd van e-mail is kort waardoor opvolgacties vaak vrij snel volgen. 
  • Het is een meetbaar kanaal. De respons van e-mailcampagnes is nauwkeurig te meten. Zo kun je gemakkelijk terugzien hoeveel mensen de e-mail goed hebben ontvangen, hoeveel keer jouw e-mail is geopend, hoeveel foutmeldingen (bijvoorbeeld niet-bestaande adressen) je hebt en nog veel meer. Beschik je over geavanceerde marketingsoftware? Dan kun je met behulp van uitgebreide statistieken jouw toekomstige e-mailcampagnes optimaliseren door in te spelen op de resultaten.
  • Het is een persoonlijk kanaal. Je verhoogt heel gemakkelijk de respons van een online campagne door gebruik te maken van persoonlijke elementen. Zo blijkt in de praktijk de respons op een e-mailing met wel 50 procent toe te nemen wanneer deze gepersonaliseerd is.
  • Het is een massamedium op maat. Of je nu een kleine of een grote doelgroep wil benaderen met behulp van segmentatie en personalisatie zijn de e-mailcampagnes op maat inzetbaar richting elke doelgroep.
  • Het is een laagdrempelig kanaal. Websitebezoekers zijn vaak bereid hun e-mailadres te geven wanneer zij interesse hebben in jouw product. Dit voordeel heb je wel zelf in de hand. Houd de drempel laag door enkele naar het e-mailadres te vragen. Een inschrijfformulier waarbij de geïnteresseerde bijv ook zijn of haar telefoonnummer moet invullen schrikt al af. 

[/col]

[/row]
[row]

[col span__sm=”12″ align=”center”]

[button text=”Ik ontvang graag vandaag nog een vrijblijvende offerte!” style=”shade” size=”larger” radius=”10″ depth=”4″ depth_hover=”5″]

[/col]

[/row]

[/section]