Online trainingen

Wil jij leren wanneer het jou uitkomt? HET KAN!

Momenteel werken wij heel hard aan onze eerste online training #instainside. Deze training is perfect voor ondernemers en zzp’ers die meer uit hun Instagram willen halen. Zo nemen wij je door middel van stories, Q&A’s en met werkboeken mee in de wereld van Instagram. Alles wat jij nog niet wist, kom je tijdens deze training te weten!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze lanceringskorting en direct aan de slag gaan? Laat jouw e-mailadres hieronder achter en blijf op de hoogte! 


Wat andere vinden van Content Rebel

Martijn / Founder Wolbex

Dorien heeft geholpen om onze zichtbaarheid te vergroten en te verbeteren. Met een strategisch content plan i.c.m. e-mail merkering halen wij overduidelijk meer warme leads binnen wat leidt tot een stijging van onze klanten.

Maryam Aftab / Founder Beauté et vogue box

Dorien heeft een scherpe blik! Haar enthousiasme is erg ‘catchy’. Voor Beauté et vogue box heeft Dorien de website gerealiseerd en neemt zijn een aantal marketing activiteiten op zich met zichtbaar resultaat. Haar werkwijze is erg prettig, duidelijk en straightr forward: Je weet precies wat je aan haar hebt!

Beau / Elite Beauty

Mat haar eindeloze energie, creativiteit en salesgerichte aanpak wist Dorien al snel de vinger op de zere plek te leggen. Binnen no-time was ons merk geïntroduceerd binnen onze doelgroep en hebben wij vandaag de dag meer exposure, veel meer traffic, prachtige content en een geslaagde e-mail marketing strategie!