Social media & content management uitbesteden

Hoe kunnen we social media inzetten om ons merk beter te profileren? Welke type content moeten we eigenlijk plaatsen?

Ik spreek dagelijks met ondernemers die mij deze vragen stellen en aangeven dat de social media bij hun er eigenlijk “bij” wordt gedaan 

Zonde!

 Wil je juist niet dat iedereen weet dat jouw bedrijf bestaat en dat jouw product of dienst exact is wat zij nodig hebben?

Verstop het niet, maar geef het een podium!

Want hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers brandambassadeurs online worden? Hoe ze via LinkedIn Social Selling kunnen inzetten? Al deze acties worden binnen ons social media pakket voor jou bedrijf opgezet. 

Social media inzetten doe je niet zomaar. Ze maken deel uit van je marketingmix en moeten dus leiden tot resultaat. Goede content en interactie met je doelgroep zijn hierbij de belangrijkste succesfactoren. We helpen je de dialoog met je klanten aan te gaan en hen hierdoor te ‘transformeren’ tot ambassadeurs voor je bedrijf.

Wij kunnen jouw bedrijf verder helpen om social media strategisch in te zetten en je doelen te bereiken. De social media strategie wordt hierbij het vertrekpunt welke afgestemd is op jouw marketingstrategie.


Wat andere vinden van Content Rebel

Martijn / Founder Wolbex

Dorien heeft geholpen om onze zichtbaarheid te vergroten en te verbeteren. Met een strategisch content plan i.c.m. e-mail merkering halen wij overduidelijk meer warme leads binnen wat leidt tot een stijging van onze klanten.

Maryam Aftab / Founder Beauté et vogue box

Dorien heeft een scherpe blik! Haar enthousiasme is erg ‘catchy’. Voor Beauté et vogue box heeft Dorien de website gerealiseerd en neemt zijn een aantal marketing activiteiten op zich met zichtbaar resultaat. Haar werkwijze is erg prettig, duidelijk en straightr forward: Je weet precies wat je aan haar hebt!

Beau / Elite Beauty

Mat haar eindeloze energie, creativiteit en salesgerichte aanpak wist Dorien al snel de vinger op de zere plek te leggen. Binnen no-time was ons merk geïntroduceerd binnen onze doelgroep en hebben wij vandaag de dag meer exposure, veel meer traffic, prachtige content en een geslaagde e-mail marketing strategie!